Home

Home

Partner van ONDERNEMINGEN EN HUN STAKEHOLDERS, en van VERMOGENDE PARTICULIEREN in de domeinen
FISCALITEIT, VERMOGEN & VENNOOTSCHAPPEN
rond volgende expertises:

» Ondernemen — lees meer
» Vastgoed  — lees meer
» Vennootschappen — lees meer
» Fusies & Overnames — lees meer
» Familiebedrijven — lees meer
» Vermogen — lees meer
» Geschillen — lees meer
» Fraude — lees meer

IMPOSTO Advocaten is een onafhankelijk fiscaal nichekantoor, die kan bogen op meer dan 30 jaar ervaring in cliëntgerichte oplossingen voor uitdagende juridische en fiscale aangelegenheden.

Onze missie is het bijstaan van ondernemingen en hun stakeholders, en van vermogende particulieren in de domeinen Fiscaliteit, Vermogen & Vennootschappen. We houden daarbij sterk aan een doorgedreven en efficiënte samenwerking met onze clienten en hun raadgevers, in eerste instantie de accountant, de boekhouder, de bedrijfsrevisor, de notaris en de bankier.

We adviseren onze cliënten over alle aspecten van het fiscaal recht, het familiaal vermogensrecht en de vermogensplanning, het vennootschapsrecht en het economisch en fiscaal strafrecht, en staan hen bij in geschillenregelingen in deze domeinen

Het samenspel van de verschillende expertises staat garant voor een teamgerichte, gespecialiseerde en duurzame totaalaanpak. Met deze aanpak beoogt IMPOSTO Advocaten op het lijf geschreven maatwerk die de hoogst mogelijke toegevoegde waarde biedt.

IMPOSTO Advocaten weet haar missie te realiseren door voortdurend te investeren in kennisopbouw en expertiseuitbouw. Ze deelt de vruchten ervan via haar nieuwsbrief IMPOSTO Tax Talks, haar webinar IMPOSTO Tax Webinar en haar publicaties in de vakliteratuur.

bekijk onze kennisbank

Stichtend lid van BATLStichtend lid
van BATL

Laatste nieuws

01.04.2021

Het is op vandaag haast onmogelijk om nog vermogen aan te houden dat (mogelijks) besmet is met een fiscaal misdrijf. Zowel de belastingadministratie als de banken hebben hun vizier doorheen de...

11.03.2021

Ingeval van verkoop van een nieuwbouw door een btw-plichtige dient deze verkoop met btw te gebeuren en is deze verkoop vrijgesteld van registratierechten.

25.02.2021

Een analyse op zijn scherpst van het fictieartikel 2.7.1.0.6 VCF (het vroegere artikel 8 W. Succ.) waarbij uitkeringen ingevolge bedingen ten behoeve van derden fictief ...

11.02.2021

Het voordeel van alle aard voor de kosteloze terbeschikkingstelling van een woning wordt berekend op basis van de forfaitaire waarderingsregels...

Items laatste nieuwsbrief

Nieuwsbrief Archief

loading

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

IMPOSTO Tax Talks verschijnt maandelijks rond de kernexpertises van IMPOSTO Advocaten. De invalshoek is praktijkgericht. Schrijf u gratis in.

We zullen uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met ons privacybeleid.