IMPOSTO ACADEMY // Herstructurering van familiebedrijven anno 2018

IMPOSTO ACADEMY // Herstructurering van familiebedrijven anno 2018

IMPOSTO heeft een geslaagde editie IMPOSTO Academy 2018 achter de rug!

De IMPOSTO Academy 2018 van 10 oktober ll. was gewijd aan de ingrijpende hervormingen van het vennootschapsrecht, de vennootschapsbelasting, het erfrecht en de erf- en schenkbelasting. De aandachtspunten en mogelijke opportuniteiten van deze hervormingen voor het familiebedrijf en haar stakeholders vormden hierbij de rode draad. Meer dan 140 deelnemers luisterden geboeid naar de uiteenzettingen van Jan Sandra en Anouck Sandra. We gaan dan ook uitdagende tijden tegemoet!

Nieuw dit jaar was de toplocatie van dit event: de One Campus van Barco, in de onmiddellijke nabijheid van onze kantoren. De perfecte locatie voor onze IMPOSTO Academy en het netwerkmoment nadien.

Voor de documentatiebundel van de IMPOSTO Academy kunt u terecht bij Kristin Lavigne (kristin.lavigne@imposto.be - 056/24.13.13). Voor vragen kunt u steeds terecht bij Anouck Sandra (anouck.sandra@imposto.be) of Jan Sandra (jan.sandra@imposto.be).

Het IMPOSTO team

Nieuwsbrief Archief

loading

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

IMPOSTO Tax Talks verschijnt maandelijks rond de kernexpertises van IMPOSTO Advocaten. De invalshoek is praktijkgericht. Schrijf u gratis in.

We zullen uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met ons privacybeleid.