De juridische en fiscale wereld evolueert snel. Imposto houdt dagdagelijks de vinger aan de pols, zowel nationaal als internationaal. Cruciaal voor onze werking: continu investeren in kennisopbouw, want zo slagen we erin jou de hoogst mogelijke toegevoegde waarde te bieden.

Onze expertises delen we via onze nieuwsbrief Imposto Tax Talks, ons Imposto Tax Webinar en Jubel: dé online referentie voor juridische en fiscale actualiteit.
LegalNews: VVPRbis-regime: volstortingsplicht en verbod op voorkeursbehandeling in de praktijk
Publicatie
14.07.2022
Anouck Sandra, Jan Sandra
LegalNews: Vrijstelling onroerende voorheffing: ook voor (projecten inzake) woonzorgcentra, assistentiewoningen, kinderdagverblijven en dienstencentra
Publicatie
14.07.2022
Steven Vancolen, Sarah Vandorpe
LegalNews: Auteursrechten in fiscalibus – wat te doen bij de gerichte fiscale controles?
Publicatie
14.07.2022
Dries Verhaeghe, Jan Sandra
LegalNews: Meerwaarden op aandelen: verkoop DBI-aandelenpakket door vennootschap aan verschillende kopers op verschillende tijdstippen kan belastingvrij
Publicatie
14.07.2022
Anouck Sandra, Jan Sandra
VZW Actueel: Sprekers en auteursrechtelijk beschermd werk - fiscaal vriendelijke vergoedingen
Publicatie
14.07.2022
Dries Verhaeghe, Jan Sandra
IN MEMORIAM STEVEN VANCOLEN
Nieuws
30.06.2022
Vermogensplanning in de praktijk: Uitkeringen door private stichtingen en trusts belastbaar in de erfbelasting of net niet?
Publicatie
14.04.2022
Jan Sandra, Dries Verhaeghe
LegalNews: Optimalisatie winstuitkeringen KMO’s anno 2022: het regime van de liquidatiereserves of … beter het VVPRbis-stelsel ?
Publicatie
12.04.2022
Jan Sandra, Anouck Sandra

1 2

Imposto Tax Talks

Een praktijkgerichte nieuwsbrief die de juridische en fiscale actualiteit op de voet volgt, tweemaandelijks in jouw inbox.