Verdere uitbouw pijler onderneminsrecht

Verdere uitbouw pijler onderneminsrecht

IMPOSTO Advocaten focust met een team van een 14-tal gespecialiseerde advocaten op juridische en fiscale dienstverlening aan familiebedrijven en hun raadgevers en dit in hun dimensies Fiscaliteit, Vermogen & Ondernemen. In het kader daarvan kent ook de pijler ondernemingsrecht in IMPOSTO Advocaten de laatste jaren een sterke maar gestructureerde groei. In 2011 trad mr. Bram Stragier toe als vennoot in deze pijler.

Een nieuwe episode in de verdere uitbouw van de pijler ondernemingsrecht van IMPOSTO Advocaten is de volledige integratie vanaf 2014 van de tak ondernemingsrecht van het kantoor van mr. Paul D’Hooghe in IMPOSTO Advocaten. Mr. Paul D’Hooghe uit Roeselare bouwde vanuit een onderbouwde maar pragmatische aanpak zijn kantoor uit rond een netwerk van ondernemers. Hij staat familiebedrijven en ondernemers bij, zowel in geschillen als met advies.

De synergiën tussen het kantoor van mr. Paul D’Hooghe en IMPOSTO Advocaten liggen voor de hand.

Mr. Paul D’Hooghe wenst in het belang van zijn cliënteel deze aanpak te continueren in een ruimere structuur met een team dat bewezen heeft zijn visie op kwaliteit, pragmatisme en cliëntgerichtheid te delen. Daarenboven biedt het team van IMPOSTO Advocaten aanvullende expertises ten dienste van de ondernemer, onder meer rond Fiscaliteit & Vermogen. IMPOSTO Advocaten staat garant voor een praktische en duurzame totaalaanpak waarbij alle facetten die voor de ondernemer van belang zijn aan bod komen. Voor meer info over deze visie, de expertises en het team van IMPOSTO Advocaten kunt u alvast een kijkje nemen op onze website www.imposto.be.

IMPOSTO Advocaten van haar kant weet zich versterkt door de ervaring en expertise van mr. Paul D’Hooghe. 

Mr. Paul D’Hooghe treedt per 1 januari toe als vennoot bij IMPOSTO Advocaten.

We kijken uit naar onze verdere vruchtbare samenwerking en wensen u alvast een zalig kerstfeest!

Namens het IMPOSTO-team.

Jan Sandra Stijn Lamote Steven Vancolen Bram Stragier Paul D’Hooghe 

Advocaten-vennoten


Nieuwsbrief Archief

loading

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

IMPOSTO Tax Talks verschijnt maandelijks rond de kernexpertises van IMPOSTO Advocaten. De invalshoek is praktijkgericht. Schrijf u gratis in.

We zullen uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met ons privacybeleid.