IMPOSTO Academy 25 oktober 2012

IMPOSTO Academy 25 oktober 2012

MPOSTO Advocaten was toe aan de tweede editie van IMPOSTO Academy. IMPOSTO Academy organiseert per jaar een aantal causerieën opgebouwd rond de kernexpertises van IMPOSTOAdvocaten.

Deze IMPOSTO Academy was ditmaal opgebouwd rond de Familiebedrijven & Vermogensplanning en dit vanuit een praktische insteek.
Recent wijzigde de Vlaamse wetgever van koers inzake de successie- en schenkingsrechten bij het schenken en vererven van familiebedrijven. Voor sommige familiebedrijven schept de gewijzigde regelgeving opportuniteiten, andere familiebedrijven hebben dan weer nood aan een herstructurering om maximaal van de gunstregimes te kunnen (blijven) genieten. Bij deze en andere herstructureringen stellen we vast dat de regelgever en de rechtspraak de laatste jaren een aantal zaken hebben gefaciliteerd, zowel op vennootschapsrechtelijk, boekhoudrechtelijk als op fiscaal vlak.

Nieuwsbrief Archief

loading

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

IMPOSTO Tax Talks verschijnt maandelijks rond de kernexpertises van IMPOSTO Advocaten. De invalshoek is praktijkgericht. Schrijf u gratis in.

We zullen uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met ons privacybeleid.